Boerenkool-worst-pasta

Boerenkool-worst-pasta

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Kook 400 g schelpjespasta al dente. Giet af, roer 1 el olijfolie erdoor, doe in een ovenschaal. 

Verhit wat olie in een grote pan, fruit een uitje, 2 tenen gehakte knoflook, 1 gehakt groen chilipepertje en geraspte schil van een citroen. Doe er 4 gesneden worstjes bij en bak in 10 minuten goudbruin. Voeg 200 g gesneden boerenkool, 2 el oregano toe, bak 2 minuten mee.

Meng door de pasta, roer 100 g ricotta en het citroensap erdoor, wat zout en peper. Nog 100 g ricotta en 30 g geraspte pecorino. Bak 20 minuten in de oven, de eerste helft met aluminiumfolie afgedekt.



 

4 personen
– 400 gr schelpjespasta
– 1 el olijfolie
– 1 ui
– 2 tenen knoflook
– 1 groen chilipepertje
– 1 citroen
– 4 worstjes
– 200 g boerenkool
– 2 el oregano
– 200 g ricotta
– 30 g pecorino


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis BBQ-special