1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Kook 400 g schelpjespasta al dente. Giet af, roer 1 el olijfolie erdoor, doe in een ovenschaal.
2. Verhit wat olie in een grote pan, fruit een uitje, 2 tenen gehakte knoflook, 1 gehakt groen chilipepertje en geraspte schil van een citroen. Doe er 4 gesneden worstjes bij en bak in 10 minuten goudbruin. Voeg 200 g gesneden boerenkool, 2 el oregano toe, bak 2 minuten mee.
3. Meng door de pasta, roer 100 g ricotta en het citroensap erdoor, wat zout en peper. Nog 100 g ricotta en 30 g geraspte pecorino. Bak 20 minuten in de oven, de eerste helft met aluminiumfolie afgedekt.
4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.