Eet jij graag een Big Mac? Maak dan eens deze krokante rolls met een Big Mac-vulling én homemade Big Mac-saus. Echt een guilty pleasure!
1. Laat de loempiavellen ontdooien (in de verpakking of onder een theedoek) en haal ze dan los van elkaar.
2. Meng het gehakt met de hamburgerkruiden.
3. Bak het in een koekenpan met 2 eetlepels zonnebloemolie gaar en laat afkoelen.
4. Snijd de plakjes kaas in 3 reepjes en roer de bloem met het water tot een papje.
5. Neem een loempiavel en leg het met een punt naar je toe.
6. Leg onderaan wat gehakt, daarop een paar stukjes augurk en een reepje kaas.
7. Vouw de punt over de vulling en dan de zijkanten een voor een eroverheen.
8. Rol strak op tot een sigaar en plak het uiteinde dicht met het bloempapje.
9. Verhit een frituurpan of pan met zonnebloemolie tot 180 graden.
10. Frituur de rolls in 3-5 minuten goudbruin en knapperig.
11. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
12. Meng de ingrediënten voor de saus en serveer bij de rolls
Credits fotografie: Simone van den Berg
Voor 20 stuks
Voor de saus
Extra
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.