Beefsalade met aardappel-partjes

Beefsalade met aardappel-partjes

De handige producten van Jamie en Jumbo helpen je om snel een lekkere, voedzame maaltijd op tafel te zetten.

Bereiding

1. Bak de aardappelpartjes in de oven volgens de instructies op de verpakking, tot ze aan beide kanten knapperig en goudbruin zijn – keer af en toe om. Houd zolang apart.

2. Verhit een grillpan tot-ie gloeiend heet is. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze tot ze jouw gewenste gaarheid hebben. Laat ze 10 minuten rusten en snijd ze dan in reepjes.

3. Meng de aardappeltjes, lente-uitjes, sperziebonen, sla en radijsjes in een grote kom. Meng voor de dressing de ingrediënten in een kleine kom of een jampotje en sprenkel er wat van over de salade. Serveer met de biefstukreepjes en geef de rest van de dressing erbij.

Voor 4 personen

  • 400 g aardappelpartjes
  • 2 lendenbiefstukken (à 200 g)
  • 1 grote of 2 kleine lente-uitjes, schoongemaakt, fijngesneden
  • 200 g sperziebonen, schoongemaakt, gekookt
  • handvol slablaadjes (zoals frisée of veldsla)
  • 10 radijsjes, in dunne plakjes

Pompoenpittendressing

  • 2 el pompoenpitten
  • 2 el sherryazijn
  • 4 el olijfolie

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine