Mocht je denken dat de meest fanatieke barbecueliefhebbers uit Texas of Australië komen, dan zullen we je nu uit de droom helpen: barbecueën is ook enorm populair in Korea. Deze saus geeft een authentiek Koreaans tintje aan varkensvlees – zolang je maar gochujang gebruikt, de gefermenteerde chilipeperpasta.
Meng alle ingrediënten in een kom en serveer de saus bij gegrilde varkenskarbonades of kippenvleugeltjes.
Tip Gochujang is een pittige peperpasta die je bij een toko of online (bijvoorbeeld via koreashop.nl) kunt kopen.
Voor 150 g
• 4 el gochujang (zie tip)
• 2 el rijstazijn
• 2 el sesamolie
• 1 tl vissaus
• 2 el geroosterd sesamzaad
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.