All inclusive aan de keukentafel

All inclusive aan de keukentafel

All-inclusive aan de keukentafel is kanshebber voor de Food and Friends Kookboek van het Jaar publieksprijs. Stem en maak kans op een kookboekenpakket t.w.v. €100,- en ontvang het gratis emagazine bomvol recepten van de lekkerste kookboeken van 2021.

Over All-inclusive

In ‘All-inclusive aan de keukentafel’ deelt Jonneke de Zeeuw (a.k.a. Mooncake) haar verfrissende visie over de stand van zaken rondom diversiteit en inclusie in ons culinaire landschap.
All-inclusive aan de keukentafel van Jonneke de Zeeuw (a.k.a. Mooncake) is een culinaire ode aan de keukens die Nederland rijk is. Want in de historie van dit vlakke land was er culinair gezien geen betere tijd om te leven dan nu. Of je nu opgroeide met sellou, sekihan of beschuit met muisjes bij geboortes, madame-jeanette door je stamppot doet, of al in huilen uitbarst bij de aanblik: dit boek is voor jou. Op positieve, humoristische en watertandende wijze deelt Jonneke haar verfrissende visie over de stand van zaken rondom diversiteit en inclusie in ons culinaire landschap. Want divers is dat zeker, maar is het ook inclusief?

‘Een belangrijk en humoristisch boek over ons nieuwe culinaire landschap. – MURAT ISIK
‘Een vurig pamflet waarvan je hart sneller gaat kloppen en het water je in de mond loopt.’ – JOHAN FRETZ

Ingredienten


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief