Açaibowl met pompoen & papaja

Açaibowl met pompoen & papaja

Deze heerlijke breakfast bowl zit boordevol vruchten, vitaminen, anti-oxidanten. Gelukkig is ie niet alleen heel gezond maar ook erg lekker en prachtig om te zien. In elke hap proef je alle verschillende smaken en texturen en de crunch van de toppings. Het beste begin van je weekend!

Ingredienten

Pureer alle ingrediënten, behalve die voor de topping, in een blender tot een romig mengsel. Verdeel over de kommen en bestrooi met topping.

Voor 2 tot 3 personen. Bereiding: 10 minuten

  • 100 g pompoenpuree
  • 70 g papaja
  • 100 g açaipuree (of bosvruchtenpuree), diepgevroren
  • 1 bevroren banaan, in plakjes
  • 1 eetlepel macapoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 225 ml ongezoete amandelmelk
  • 1-2 ijsblokjes

Topping

  • 1 eetlepel gojibessen
  • 1 eetlepel granaatappelpitten
  • 1/4 papaja, geschild en in reepjes
  • 2 eetlepels cashewnoten, geroosterd en gehakt
  • 1-2 theelepels cashewnotenpasta

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Alle vega(n) recepten