Op een klassieke brunch kan een bellini niet ontbreken. In het origineel maak je ‘m met perzik, in dit recept met abrikoos. Proost!
1. Verhit de abrikozen 20 min. op laag vuur met de suiker en genoeg water om ze net te bedekken.
2. Als ze zacht zijn,verwerk je ze in een blender tot een gladde moes. Druk die door een zeef en laat afkoelen.
3. Schep wat van de moes in 6 champagneglazen en schenk de prosecco erbij. Serveer meteen.
6 personen
• 4 abrikozen, in vieren
• 2 el poedersuiker
• 750 ml prosecco, gekoeld
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.