De kracht van een kerstpakket

2 december


Denk jij dat een kerstgeschenk zijn langste tijd heeft gehad? Dan sla je de plank goed mis! Het is de uitgelezen manier om jouw werknemers en zakenrelaties in het zonnetje te zetten. Natuurlijk kun je besluiten om een bedrijfsuitje te organiseren of een bonus te geven voor het behalen van een mijlpaal, maar een kerstgeschenk geven is toch een mooi gebaar om het personeel extra te bedanken voor hun inzet. Kies je voor een kerstgeschenk uit het veelzijdige aanbod van verschillende thema’s van Kerstpakkettenplaza of gaat je voorkeur uit naar een duurzaam, gepersonaliseerd cadeau? In dit artikel benoemen we een aantal voordelen van een kerstpakket. Lees snel verder!
 
Geef jouw personeel een schouderklopje

Een relatiegeschenk kan heel erg goed uitpakken om de werkrelatie tussen werknemers en werkgevers te behouden en te verbeteren. We hechten veel waarde aan een blijk van waardering. Sterker nog: personeel vindt een bedankje zelfs waardevoller en belangrijker dan de inhoud van het kerstpakket.

Een duurzaam geschenk

We hechten steeds meer waarde aan producten die op een eerlijke en maatschappelijk verantwoorde manier zijn geproduceerd. Daarom kiezen steeds meer organisaties om kerstpakketten met een duurzame boodschap te geven aan hun werkrelaties en werknemers. Wil jij graag een steentje bijdragen aan moeder natuur en duurzame kerstpakketten bestellen? Kies dan bijvoorbeeld voor een duurzaam kerstpakket met een circulair cadeau of een origineel en innovatief kerstpakket, zoals bijvoorbeeld een kerstpakket met fair trade food & non-food producten. Ongetwijfeld zal dit resulteren in een hoge waardering vanuit je werknemers.

Een persoonlijke boodschap

Denk out-of-the-box en kies eens niet voor een standaard traditioneel kerstpakket. Dat heeft z’n beste tijd inmiddels wel gehad. Kies in plaats daarvan voor een kerstpakket met inhoud die jezelf ook cadeau zou willen ontvangen. Kies kwaliteit boven kwantiteit en probeer een persoonlijke tint toe te voegen aan het kerstpakket. Dit hoeft niet veel geld te kosten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een persoonlijke kerstkaart met kerstgroet, zodat je benadrukt dat het kerstcadeau écht voor die persoon bedoeld is. Onder het mom van duurzaamheid kun je er ook voor kiezen om een digitale kerstkaart te sturen. Aan jou de keuze. Succes!


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Tips
Meer Tips
Gratis nieuwsbrief