De leukste (relatie)geschenken voor in de keuken

20 september

Het  vinden van een geschikt geschenk voor een verjaardag, housewarming of zakelijke relatie is vaak iedere keer weer een uitdaging. Gelukkig zijn er een aantal  categorieën die het eigenlijk altijd wel goed doen. Eén daarvan is de categorie eten en drinken. Want laten we eerlijk zijn, iedereen is wel dol op een heerlijk hapje met bijpassend drankje of wat handige tools voor in de keuken? Omdat de keuze zo enorm is, hebben wij een selectie gemaakt van de leukste schenken die geschikt zijn voor allerlei verschillende soorten momenten waarop je iemand iets wilt geven.

Gepersonaliseerd schort

Heb je binnenkort een housewarming of ben je op zoek naar een leuk geschenk voor het personeel of wat zakenrelaties? Dan is een bedrukt keukenschort hier natuurlijk bij uitstek geschikt voor. Het voordeel aan zo’n schort, is dat het niet alleen praktisch is, maar ook een goede vorm van reclame. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat iedere keer dat iemand je met dit schort ziet, ze je zullen vragen waar je deze vandaan hebt. Op het moment dat er dan een naam of bedrijfslogo op staat, dan zal dit ook je naamsbekendheid ten goede komen. Het laten bedrukken kan vandaag de dag vrij eenvoudig. Zo kun je een schort bedrukken bij Gift Campaign precies afgestemd op jouw wensen. Daarbij wordt er niet alleen met je meegedacht over het logo, maar ook over het type schort. Daarbij is het aan jou of je bijvoorbeeld kiest voor een stijlvol leren schort of dat een katoenen variant prima is.

Keukenaccessoires

Waar tot jaren geleden de keuken puur praktisch doel diende, is dit vandaag de dag allang niet meer het geval. Zo is de leefkeuken de trend van de laatste jaren en zien we ook steeds vaker dat de stijl die in de woonkamer wordt gebruikt, ook wordt doorgetrokken tot in de keuken. Hoe leuk is het dan om in plaats van een standaard keukenmachine die ergens verstopt staat in een van de keukenkastjes, een stijlvolle KitchenAid neer te zetten? Nu is dit als cadeau misschien net iets te veel van het goede, maar is een set koffiekopjes van HKliving bijvoorbeeld een ontzettend leuk geschenk. Omdat er ook qua keukenaccessoires genoeg te kiezen is, valt dit bij de meesten dan ook goed in de smaak.

Kookboeken

Gezonde voeding wordt steeds belangrijker. Hoe leuk is het dan om iemand een kookboek vol heerlijke en gezonde recepten cadeau te geven. Daarbij heb je de keuze uit een boek dat geschikt is voor de echte thuiskok, maar zijn er ook recepten boeken met allemaal snelle en gezonde recepten. Op zoek naar iets voor de veganist, ook dan zijn er allerlei geschikte boeken, die vol staan met heerlijk gerechten zonder dierlijke producten. Het leuke aan deze boeken, is dat ze niet alleen praktisch zijn, maar ook nog eens enorm stijlvol. Vooral in een grote leefkeuken staat zo’n boek op een bijpassende boekenstandaard natuurlijk prachtig. Gaat het om een relatiegeschenk, dan kun je er eventueel nog een persoonlijke boodschap in (laten) zetten, zodat het nog persoonlijker wordt.


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Tips
Meer Tips
Gratis nieuwsbrief