Contact Food and Friends

Leuk dat je contact met Food and Friends zoekt!

Op dit gloednieuwe online platform inspireren we jou met de lekkerste recepten, zodat je plezier hebt in de keuken en samen met je vrienden de gezelligste avonden kan beleven. We delen gerechten met je van Jamie Oliver en zijn vrienden, maar we hebben ook nieuwe friends en foodlovers die allerlei lekkers voor je in petto hebben. Zo is Bart van Olphen dé visexpert van Food and Friends en zullen we de komende weken meer van onze friends onthullen.  Dagelijks geven we jou de heerlijkste recepten, de leukste initiatieven en de lekkerste plekjes.  We willen alle thuiskoks van Nederland en België uitdagen om net een stapje verder te gaan dan ze normaal zouden doen. Met grootste uitpakkers voor diners met vrienden en familie, en doordeweekse recepten om je kookrepertoire flink mee uit te breiden.

Onze visie: “Een gelukkigere wereld door middel van plezier in koken én eten samen met vrienden en familie.”

Via onze nieuwsbrief houden we je iedere twee weken op de hoogte van de beste recepten, geven we je slimme kooktips en te gekke winacties. We zullen je regelmatig voorstellen aan nieuwe friends en we brengen je via onze bloggers op de hoogte van de laatste trends. Geef je snel op voor onze gratis nieuwsbrief.

Heb je een vraag of wil je iets met me delen? Kijk dan hieronder voor onze contactgegevens.

Liefs Lot, namens het team van Food and Friends


---------------------------------------------------

Contactgegevens

Redactionele vragen
Heb je een vraag over een recept, een van mijn foodvrienden of een andere redactionele vraag? Op de FAQ pagina heb ik geprobeerd zoveel mogelijk van jullie meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen, dan kun je altijd een bericht sturen naar lot@foodandfriends.nl of via Facebook of Instagram.
 
Pers
Ik ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste foodspots, culinaire hoogstandjes, pop-up events, loeilekkere producten en gloednieuwe kookboeken. Heb jij iets leuks op de plank liggen of staat er iets op de planning dat je graag met me wil delen, stuur dan een mail naar redactie@foodandfriends.nl. Verrassingspakketjes zijn natuurlijk ook welkom! Stuur je post naar VBK Media, Tav Food and Friends, postbus 8049, 3503 RA, Utrecht.
 
Samenwerken of adverteren
Iedere maand komen er rond een half miljoen bezoekers op foodandfriends.nl – en geluksvogel dat ik ben: het worden er iedere maand meer! Niet alleen op de website, maar ook de socialmediakanalen zijn rising stars, waar ik rechtstreeks contact heb met tienduizenden foodlovers. Wil jij jouw product of (culinaire) dienst onder de aandacht brengen? Ik vertel je hier graag meer over de samenwerkings- of advertentiemogelijkheden of stuur een mailtje naar info@foodandfriends.nl. 
Naam: *
Telefoon:  
E-mailadres: *
Bericht: *
 
Verzenden
 
* = verplicht