Deze kabeljauw wordt op een lagere temperatuur bereid dan je gewend bent en moet daarom vrij lang in de oven staan. Ondertussen kun je van alles doen: patiencen, een opleiding tot astronaut volgen of een nieuwe taal leren.
De saus is zo klaar: hak alle ingrediënten grof en pureer ze dertig seconden in de blender of keukenmachine. Leg de ontdooide vis in een vuurvaste schaal, giet de tomatensaus eroverheen en bestrooi met peterselie. Plaats de schaal in een oven van 70 °C (als je een digitale oventhermometer hebt, kun je die op 56 °C zetten). Wacht ongeveer een uur. Serveer de vis met quinoa of sorghum waar je wat kokosolie en de lievelingsgroenten van je kinderen doorheen mengt.
Dit recept is onderdeel van een gratis weekmenu met recepten uit Food Pharmacy. Het hele weekmenu kun je downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.
4 porties
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.