Er gaat niets boven een vers gegrilde snapper, zoals Poppy deze maakt. We ontmoetten de eigenaresse van Pop’s place op Curaçao een poosje geleden, en dat zullen we niet snel meer vergeten. Want god, wat was dat een fijne, smaakvolle ontmoeting. Eet deze red snapper in combi met een fris-pittige saus, rijst en bakbanaan en je zult gegarandeerd smullen!
1. Vul de red snapper met de limoen en knoflook plus wat zout.
2. Verhit de olie in een diepe pan, strooi het funchimeel erin (om aanbakken te voorkomen) en bak de vis tot de huid goudbruin en het visvlees gaar is ‒ keer regelmatig om.
3. Bak voor de saus de ui, knoflook en peper met wat olie in 3 minuten zacht. Voeg het limoensap en de bouillon toe. Verhit, maar laat niet koken. Serveer de vis met de saus, rijst en bakbanaan.
Voor 2-3 personen.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.