1. Mix de zachte boter met de suiker totdat het luchtig is. Voeg de vanille en klop opnieuw.
2. Voeg één voor één de eieren toe en klop totdat het een geheel is.
3. In een aparte kom, combineer de bloem, de baking soda en het zout.
4. Giet de droge ingrediënten langzaam bij de natte ingrediënten en mix opnieuw.
5. Schep de chocolade door het beslag heen en zet een half uur in de koelkast.
6. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius. Draai bolletjes van de koekjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Hou er rekening mee dat je zeker 4 cm ruimte laat tussen ieder koekje.
7. Besprenkel de koekjes met een klein beetje extra zeezout en chocoladesnippers.
8. Bak 16 minuten in de oven. Draai het rek halverwege om.
Dit is een recept van Max Havelaar. Lees hier alles over eerlijke chocolade en win een chocopakket!
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.