Surf en turf aan een spies! Deze garnalen-rundvleesspiesjes zijn bij ons thuis favoriet op de barbecue. Makkelijk? Check. Lekker? Check. Nog een tip? Ja! Bespaar geen tijd op het marineren, dat is heel belangrijk. Zo kan de smaak van de barbecuesaus, tabasco en sojasaus er goed intrekken en kunnen de spiesjes bijna niet meer mislukken.
1. Snijd de biefstukken in vieren en rijg om en om een stuk vlees en een garnaal aan 4 spiesjes.
2. Marineer de spiesjes 20 minuten in de sojasaus, de barbecuesaus en de tabasco. Bestrooi ze met zout en peper.
3. Gril ze 10 minuten. Draai ze regelmatig om en bestrijk ze dan met marinade.
Voor 4 personen. Voorbereiding 10 minuten (plus 10 minuten marineren), bereiding 10 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.