Wat een heerlijk makkelijk recept is dit. Het bewijst maar weer eens dan simpel super-superlekker kan zijn. De smaak zit hem in marinade: tomaat, Provençaalse kruiden, knoflook en peper en zout. Als je daar liefde en aandacht aan geeft, dan kan het smullen een uurtje later beginnen!
1. Marineer de karbonades 30 minuten in de tomatenpuree, de Provençaalse kruiden, het knoflookpoeder, de olijfolie, zout en peper.
2. Verdeel de karbonades en de trossen kerstomaatjes op een rooster en gril ze 25 minuten onder regelmatig keren.
Voor 4 personen. Voorbereiding 10 minuten (plus 30 minuten marineren), bereiding 25 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.