Zo maak je jouw favo-koffie perfect

22 november

Drink jij het liefst je kop koffie zwart, een americano of een doppio espresso? Of mag jij het liefst genieten van een cappuccino of flat white? Wat het ook is, je wilt hem perfect. Naar jouw smaak. Zonder geknoei, en zonder gedoe. Met de juiste hoeveelheid koffie en melk. En als het even kan in een oogwenk, terwijl je ’s ochtends nog de slaap uit je wimpers wrijft. Het kán, met de nieuwe volautomatische koffiemachine van WMF, de WMF Perfection.

We moeten bekennen dat we regelmatig een kop koffie om de hoek halen bij onze favoriete barista, maar als je op je sloffen de douche uitwandelt en je eerste koffie zet, mag dat er niet minder om smaken. Als het even kan net zo lekker, of nog lekkerder. Wat ons betreft mag koffie een genietmoment zijn. We speurden online naar dé koffiemachine die aan ons rijtje eisen mocht voldoen. Een makkie en zo gepiept? Zeker niet, er zijn nogal wat keuzes tussen verschillende koffie-pracht en praaltjes, maar het is gelukt: we hebben ons oog laten vallen op de WMF Perfection 800 serie. En dat is niet zomaar…

#1 Gepersonaliseerd lekker

Bij deze koffiemachine kun je maar liefst 16 profielen opslaan, waardoor je je hersens niet hoeft te laten kraken op welke maling en met welke hoeveelheid water en melk je partnerlief ook alweer zijn koffie drinkt. Of je huisgenoot, of de buuf die twee keer per week een koffietje komt doen. En vergeet jezelf niet: door één keer jouw smaak in te voeren in de machine doet de WMF Perfection daarna precies wat jij wilt. Kun je je een betere huisgenoot wensen? Há, precies, dachten wij ook.

#2 Schoonmaken is een makkie

Je hebt al genoeg werk aan de lieve sloddervossen in huis en wilt niet uren bezig zijn met een broodnodige onderhoudsbeurt van je koffiemachine. Deze machine heeft een automatisch reinigingsprogramma dat je machine van top tot teen schoonmaakt, inclusief het melksysteem dat je heel eenvoudig schoonmaakt zonder chemische middelen. Haal zelf even een lapje over de buitenkant – wedden dat je sneller klaar bent dan de machine vanbinnen? Yes, you win. 

#3 Het oog wil wat…

In een gelikte keuken mag je koffiemachine niet de doorn in het oog zijn. Vrouw dat we zijn gingen we op zoek naar een knap design met pit. And yes, we found it, in deze WMF volautomatische koffiemachine die als extra bonus een geweldige ledverlichting heeft. Zeg nou zelf, hij mag er wezen toch?

#4 Stilletjes (g)aan

Sluip jij altijd op je tenen het huis uit omdat je anders bang bent iemand wakker te maken? Neem gerust een kop koffie, want de WMF Perfection maakt bijna geen geluid. De uitslapers in huis kunnen zich nog lekker omdraaien, terwijl jij als early bird geniet van een kop koffie. Lekker hoor!

Betrouwbaar merk

Toen we laatst in ons favoriete koffietentje zaten, zagen we dat zij ook hun koffie schenken uit een WMF Professional apparaat. We vroegen ernaar en ze vertelden dat ze er al heel wat jaartjes plezier van hebben en altijd al met dit merk werken. Wat wij niet wisten, is dat WMF al sinds 1853 bestaat en veel prijzen gewonnen. Ze blijven innoveren en zijn internationaal gevestigd. Nu dus met de eerste volautomaat voor thuisgebruik. Geen design dat bij WMF niet-knap over de toonbank gaat. Sterker nog naast koffiemachines heeft WMF nog veel meer dat je keuken blij maakt.

Kortom… Genieten dus met de WMF Perfection, op vele vlakken – precies waar we zin in hebben, precies wat het komende jaar verdient. Een beetje extra gemak kan met alle drukte van de dagelijkse rompslomp een extraatje zijn dat je een glimlach bezorgd. En dat iedere dag weer.

Actie! Tot eind december ontvang je bij aankoop van de WMF Perfection volautomaat een halfjaar (6kg) Aroma Club koffiebonen t.w.v. €141,- cadeau! Lees hier alles over de actie

Wil je naast je perfecte kopje koffie ook het perfecte taartje of koekje? Neus dan even tussen deze recepten, je vindt er vast iets tussen waar je zin in hebt:

Taartje met ganache van pure chocolade

Amaretti (onze favo combi!)

Vlugge Portugese taartjes

Toffeecake

Almalfi citroentaart

Of liever mét koffie aan slag, kan natuurlijk ook:

• Tiramisu in een glaasje

Espresso martini

Panna cotta met amaretto en koffie

Koffie-cacaosmoothie

Espresso cheesecake

Verrassende zalm


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Algemeen
Meer Algemeen
Gratis nieuwsbrief