Vega kerstmenu

17 december

Geen spoortje vlees, geen spartelende vis, maar een kerstmenu met veggies in de hoofdrol: we geven je hier een vegetarisch kerstmenu voor jong en oud. Helemaal van nu en gigalekker door alle spannende combinaties. Maar we doen niet te gek in de tijd dat je ermee bezig bent hoor, want een stressvrije kerst is wel zo lekker toch? Veel plezier in de keuken en eet smakelijk!  
 
Voorgerecht: gazpacho
Een makkelijk voorgerecht dat je goed kunt voorbereiden? Here you go! Een gazpacho die je maakt in een paar simpele handelingen. Het is ook leuk om deze koude soep in kleine glaasjes te serveren bij de borrel. Of wat dacht je van een gazpacho als tussengerecht? Je leest het: ook mogelijkheden genoeg als je meer dan drie gangen wilt serveren…Ga nu naar het recept.
 
Hoofdgerecht: feestelijke kerstkrans
Droom je van een witte kerst? Waarom niet eens een groene kerst dit jaar, met een fantastisch vegetarisch hoofdgerecht. En wat voor één! Deze krans met vegan incredible gehakt van Garden Gourmet is als je het ons vraagt een op-en-top kerstspektakel waar iedereen van zal smullen. Ga nu naar het recept.
 
Nagerecht: KITKAT-taart
Hoge ogen gooien met het kerstdiner? Dat doe je sowieso met deze KITKAT-taart. Hij is spectaculair om te zien, maar de smaak is nóg beter. En misschien wel het allerfijnst: je kunt hem voorbereiden en het is echt een fluitje van een cent. Groot en klein zal ervan genieten – wedden?! Ga nu naar het recept.

Dit menu is gemaakt in samenwerking met Nestlé.


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Dieetwensen
Meer Dieetwensen
Gratis nieuwsbrief