Gratis weekmenu: Eten als de beste

3 april

We mogen ook deze week weer een gratis weekmenu weggeven, dit keer met 7 recepten voor een betere gezondheid en een gelukkigere planeet uit Eten als de beste.

De Britse tv-kok Hugh Fearnley-Whittingstall vat alle kennis en feiten over gezond eten samen tot zeven eenvoudige basisprincipes. Vervolgens kun je met de 100 inspirerende recepten direct aan de slag. Denk aan geroosterde venkel met tomatentaboulé, spicy vissticks of rogge-bananenkoekjes. Zo wordt goed voor jezelf zorgen wel heel erg aantrekkelijk! Hugh Fearnley-Whittingstall (1965) is auteur, presentator van het succesvolle Engelse tv-programma River Cottage, en enthousiast aanhanger van biologische seizoensproducten. Hij schrijft receptencolumns voor The Guardian en maakte voor BBC One verschillende documentaires over voedsel en gezondheid, waaronder ‘Het gevecht tegen overgewicht’. Hugh woont met zijn gezin in Devon, Zuidwest-Engeland.

Wil je het weekmenu per recept bekijken? Dat kan ook!

Het weekmenu bestaat uit:

Het boek Eten als de beste kun je hier bestellen en het weekmenu kun je downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Algemeen
Meer Algemeen
Gratis nieuwsbrief