Stroopwafel- koffie

Intro

Ben jij liefhebber van een koffievariant met wat zoets? Dan is dit recept niet te missen. Overheerlijk genieten met deze stroopwafel koffie. Dit recept is voor iedereen weggelegd. Maak namelijk zelf jouw keuze in ingrediënten en maak dit recept volledig vegan!

Ingrediënten

Dit heb je nodig voor 2 personen:

Bereiding

  1. Zet verse espresso en schuim de haverdrank op. Koude melk geeft het beste schuimresultaat, dus zet de melk koud voor het opschuimen.
  2. Verdeel de karamel siroop of schenkstroop over 2 grote glazen. Schenk de opgeschuimde melk over de siroop. Giet hier daarna héél langzaam de espresso bij. De espresso sijpelt zo door de schuimlaag heen en blijft op de laag melk liggen. Zo ontstaan er mooie laagjes. Verkruimel het mini stroopwafels en decoreer met de stroopwafelkruimels.
  3. Jouw stroopwafel koffie is nu klaar.

Over Café Intención:

Café Intención is de Fairtrade en biologische koffie in het gele pak met de vriendelijk lachende koffieboer en is verkrijgbaar als filter- en bonenkoffie. De koffie is duurzaam en de heerlijke smaak zit hem in de liefde die in de bonen zijn gestopt. In de “Aromatico”-smaak zit een mix van arabicabonen uit Peru en Honduras. De bonen uit Peru hebben een kruidig aroma en een vleugje chocolade en de bonen uit Honduras zijn bloemig en nootachtig. In de Fuerte-filterkoffie en Intensivo-bonenkoffie van Café Intención zitten naast arabicabonen ook robustabonen uit Azië voor een lekker pittige melange. Wil je meer weten over de Café Intención? Klik hier. 

Meer fijne koffierecepten? Kijk snel hier.