De combinatie van venkel met sinaasappel en munt is goddelijk. Serveer deze salade met aardappeltjes uit de oven en een goed stuk vis of vlees. Smullen!
1. Schaaf de venkel in flinterdunne plakjes, leg ze in ijskoud water.
2. Leg de schijfjes sinaasappel op een schaal. Laat de venkel uitlekken en dep droog.
3. Meng de venkel met de munt, rucola, een scheutje sherryazijn, olie, zout en peper.
4. Verdeel dit over de schijfjes sinaasappel. Bestrooi met amandelen.
Voor 4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.