Koffie-cacao smoothie

Intro

Ellen: 'Bij ons thuis staat het koffiezetapparaat de hele dag aan. Waar Kel graag een sterke ristretto drinkt, kies ik vrijwel altijd voor een cappuccino. Deze smoothie zorgt voor een energiek begin van je dag.' Kelving: 'Een ristretto is noodzakelijk voor een vliegende start van mijn dag. Ellen is vergeten te vertellen wíe de barista in huis is. Vreemd, want voor de dagelijkse latte art zou je toch iets meer waardering verwachten.'

Ingrediënten

Voor haar

Voor hem

Tool

Bereiding

Voor haar
1. Doe de haverdrink samen met de koffie, banaan, medjouldadels en het cacaopoeder in de blender en mix tot een gladde smoothie.

2. Schenk in een glas en top af met de geschaafde pure chocolade, het geraspte kokos en eventueel de gehakte hazelnoten. Rietje erin en slurpen maar!

Voor hem
1. Doe de volle melk samen met de espresso, banaan, karamelsiroop en notenpasta in de blender en mix tot een gladde smoothie.

2.  Schep de smoothie in een glas en top af met de opgeklopte slagroom. Besprenkel met wat extra notenpasta, steek een Oreo in de room (of verkruimel hem) en bestrooi eventueel met de gehakte hazelnoten.