Of je deze pannenkoekjes nou als ontbijt, brunch, lunch of diner eet: ze smaken op elk moment van de dag goed. De stroperige appelpartjes maken ‘t gerecht helemaal af.
1. Doe de suiker in een pan en giet er 100 ml water over. Laat de suiker op laag vuur langzaam oplossen.
2. Snijd twee appels in dunne partjes en voeg toe aan de siroop. Laat de siroop met de partjes 20 minuten borrelen.
3. Meng de bloem, het bakpoeder en 1 eetlepel suiker in een kom en maak een kuiltje in het midden. Voeg de eieren toe en roer er langzaam de bloem door vanaf de zijkant. Klop er tegelijk de karnemelk door. Rasp de derde appel en roer door het beslag.
4. Verhit boter in een pan met antiaanbaklaag. Bak het beslag in een paar minuten per kant tot pannenkoekjes. Serveer de pannenkoekjes met de appelpartjes en yoghurt.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.