WIN: 3x 'De groene keuken' (VERLOPEN)

0/0000
7 mrt 2018
Ben jij vegetariër of eet je zo veel mogelijk plantaardig? Of ben je misschien gewoon niet zo gek op vlees en vis? Of ben je gewoon op zoek naar nieuwe vegetarische gerechten? Dan is er zojuist een heel smakelijk nieuw kookboek verschenen: 'De groene keuken' van Sophie Matthys (€ 19,99, M-Books). Het staat vol met  vol veggie en vegan recepten voor elke dag. 

Hierin vind je 50 veggie en vegan gerechten uit de vegetarische (wereld)-keuken, voor elk seizoen die iedereen op de tafel zou moeten kunnen zetten. Het boek sluit helemaal aan bij de foodtrends van dit moment: gezond, duurzaam én easy. 

Er is steeds meer aandacht voor vegetarische en vegan gerechten, zo wordt deze week de campagne 'nationale week zonder vlees’ gehouden. Ben jij van plan mee te doen? Dan ben je met 'De groene keuken' verzekerd van genoeg inspiratie om wel een máánd je portie vlees te laten staan!

Kun je nu niet wachten om aan de slag te gaan met dit nieuwe 'groene' kookboek? Dan heb je geluk, want als voorproefje mogen we een recept delen! Klik hier voor het recept 'quiche met courgette, ricotta en karwijzaad' uit 'De groene keuken'. Zeg nou zelf, daar loopt het water je toch van in de mond?!

En we hebben nog meer goed nieuws: we mogen ook nog eens drie exemplaren van dit boek verloten. Meedoen is heel simpel, beantwoord de onderstaande vraag juist en laat je gegevens achter. 

Meedoen kan tot en met 25 maart. ​We nemen contact op met de winnaars via e-mail. Actievoorwaarden
 

Hoeveel veggie en vegan recepten vind je in 'De groene keuken'? *


Naam (voor- en achternaam) *
E-mailadres *
* = verplicht

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

  Alle Tips

  Meer Alle Tips
  Eat Happy van Melissa Hemsley

  Lees het interview met Melissa Hemsley en maak kans op haar nieuwe boek Eat Happy.
   
   

  Hi foodlover,

  Wat leuk dat je op de gloednieuwe site foodandfriends.nl bent beland! Vanaf nu af aan kan je hier lekker rondgluren tussen de recepten van bekende chefs en upcoming culi-lovers, kies voor een snel doordeweeks gerecht en laat me je een handje helpen om flink uit te pakken voor een diner met vrienden en familie. Want of je nu een bakkoning bent of niet verder komt dan een eitje bakken, op foodandfriends.nl vind je tips en tricks om ieder gerecht te laten slagen.

  Vergeet niet om je ook in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!

  Liefs, Lot

  foodandfriends.nl