Thuis koken als een sterrenchef

13 oktober

Stiekem dromen we er allemaal weleens van: heerlijk kokkerellen als een ware sterrenchef en de meest prachtige gerechten uit de keuken toveren. Hoe tof is het dat deze droom nu werkelijkheid kan worden: De Sterrenchef Box maakt het namelijk mogelijk om thuis een topchef te zijn!
 
Dat we lekker kunnen koken, verraden de lege bordjes na een gezellig diner met vrienden of familie ons dikmaals. Maar Michelin-waardig koken? Oeh, dat is een stap te ver – óf toch niet… Afgelopen weekend lieten we een Sterrenchef Box bij ons thuis bezorgen. En om maar meteen te ‘spoileren’: dat werd genieten, op topniveau! Zeker in deze tijd waarin we toch minder makkelijk uit eten gaan, vinden we dat je jezelf en de liefste mensen om je heen af en toe best een beetje extra mag verwennen. Met de Sterrenchef Box heb je dat stukje magie in handen.
 
Het begon met het uitzoeken van een menu op de site. Je kunt namelijk kiezen uit vier verschillende boxen van vier topchefs. Wij gingen voor het menu van Ronald van Roon van Restaurant Calla’s. Om je een idee te geven, volgt hier een lijstje met de gerechten:

  • Lamellen van kabeljauw met compote van bospeen, kurkuma, kwartel ei, kruiden sla en verjus vinaigrette
  • Noordzee schol met peterselie korst, Zeeuwse mosselen, groenten bouquet en schaaldieren jus
  • Barberie eendenborst met tomaten chutney, gebakken polenta, geroosterde mais en jus met chipotle peper
  • Blanc manger met frambozen, krokante brick en donkere chocolade

Naast het menu van Ronald van Roon van Restaurant Calla’s, kun je ook kiezen voor een menu van chef Rutger van der Weel van Restaurant Katseveer, chef Paul Kappé  van Restaurant Monarh of Chef Eric van Bochove van Restaurant ’t Vlasbloemeken. Nieuwsgierig? Op de site kun je de andere menu’s bekijken en staat een uitgebreide omschrijving van wat je precies kunt verwachten.

‘Per gerecht ben je ongeveer 15 minuten bezig en ze zijn verrassend easy.’ Dat klonk ons als muziek in de oren! ’s Middags werd een mooi verpakte doos koel en vers bij ons thuisbezorgd, met daarin kakelverse ingrediënten van topkwaliteit. We gingen aan de slag, en wat denk je? Inderdaad, het was harstikke easy! Wij hoefden alleen nog maar de puntjes op de i te zetten, omdat de chefs het meeste werk al hadden gedaan. De chef was zelfs bijna ‘live’ in onze keuken door de handige  instructiefilmpjes die erbij zaten. Daarin vertelde Ronald precies hoe we de gerechten konden ‘afmaken’. In no time stond het eerste gerecht op tafel, en man, man, man, wat was het smullen. Alle vier de gerechten waren stuk voor stuk een ware smaaksensatie.
 
Kortom, of De Sterrenchef Box een dikke aanrader is als je thuis culinair wilt genieten? Op zeker!
 
Wil jij ook thuis genieten van een viergangendiner op Michelin-niveau? Bestel dan hier jouw  Sterrenchef Box voor slechts €54,50 per menu. De chefs hebben alle voorbereidingen al voor je gedaan en jij hoeft het alleen nog maar op te maken, uit te serveren en te genieten!


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Kooktips
Meer Kooktips
Gratis nieuwsbrief