Simpel én snel met de maaltijdbox van Willem&Drees

11 oktober

Geen boodschappen doen en niet nadenken over wat je moet eten – klinkt heerlijk, toch? Er zijn heel wat maaltijdboxen in ons kikkerlandje, waardoor je door de bomen het beste foodkratje bijná niet meer ziet. We probeerden er wel acht uit… De beste? De Simpel en Snel-box van Willem&Drees, vinden wij. Die heeft niet alleen goede producten, maar zorgt er ook voor dat je in no time een geweldige maaltijd op tafel zet.
 

En als iets goed is, dan willen we er meer over weten. We dachten even dat we goed gelovig waren, maar Willem en Drees bestaan écht. Deze twee bevlogen idealisten zetten in 2009 in Amersfoort de eerste stap op weg naar een gezonde voedselketen. Lokaal geproduceerde groenten en fruit die moesten een plek krijgen in de schappen van de supermarkt. Of dat gelukt is? Yes, deze knapperds flikten het.
 
Wat zijn de sleutels tot het grote succes? Oeh, dat is een best lang verhaal. Maar een van de belangrijkste keys is dat Willem&Drees werkt met biologische boeren. Willem&Drees: ‘De aarde is ons grootste goed, laten we er zuinig op zijn en zeker niet mee stunten. Onze boeren volgen het ritme van de natuurlijk, van het seizoen. Dat is gezond voor de aarde én voor jou.’ 

Daarnaast pakt het bedrijf altijd de kortste route. ‘We kopen direct in bij onze boeren en betalen hen de prijs die zij verdienen. Daardoor blijven jouw boodschappen lekker vers en betaalbaar.’ Nou, dat is wat we willen. En, dat is wat we zagen: de producten die we in onze Willem&Drees-maaltijdkrat vonden blonken uit is fris- en versheid.  
 
De heren kiezen ook voor de kracht van samen. ‘Weten wie jouw eten maakt, schept een band en zorgt voor verantwoordelijkheid en waardering,’ vinden Willem&Drees. ‘Daarom vormen wij, boeren en burgers, een coöperatie. We kennen elkaar, luisteren naar elkaar en stimuleren elkaar.’
 
Ook de box proberen?
Wij zijn enthousiast over de simpele en snelle maaltijdbox, dat merk je. We vroegen Willem&Drees of we misschien jou op een leuke manier mochten laten kennismaken met hun foodkrat, zodat je het zelf kunt proberen. Nou, daar waren ze zeker voor in! We mogen maar liefst 15 euro korting geven. Gebruik de code foodfriends18 en ontvang deze korting op je eerste box. De enige voorwaarde is dat je minimaal twee boxen besteld, daarna kun je hem ieder moment stopzetten.
 

Ook leuk: bij iedere box krijg je een recept, en wij mogen er alvast eentje met je delen. Kijk hier!

 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Tips
Meer Tips
Gratis nieuwsbrief