Saleskit 2023

Samen koken, samen genieten

Op foodandfriends.nl vind je de lekkerste recepten van bekende chefs, kookboekenauteurs en andere professionele foodies. Daarnaast spot je op de site handige culi-tips, de hipste hotspots en nieuwste foodinitiatieven. De culinaire redactie zit bovenop de trends, weet wat er in de foodscene speelt en willen alle thuiskoks van Nederland en België uitdagen om net een stapje verder te gaan dan ze normaal zouden doen. Met grootste uitpakkers voor diners met vrienden en familie, en doordeweekse recepten om je kookrepertoire mee uit te breiden.

Voor en door de friends

De culinaire redactie van Food and Friends: de makers van het tijdschrift Jamie magazine van chef Jamie Oliver begonnen drie jaar geleden aan een nieuw avontuur: het culinaire platform Food and Friends. En met succes!

Ontmoet de experts: van vega trendwatcher tot visexpert, en van de koning van de Arabische keuken tot BBQ-master, ze geven recepten, tips en tricks.

Héllo professionele foodies: de bedenkers achter de recepten; bekende chefs, kookboekenauteurs en andere professionele foodies (denk aan: Jamie Oliver, Vivian Reijs Jord Althuizen, Ottolenghi, Bart van Olphen, Deliciously Ella en Green Kitchen Stories).

Meet our foodfans: de bezoekers van de site en volgers op de social-mediakanalen, daar doen we het voor.

Food-merken: met een mooi product en bijzonder verhaal.

Food and Friends in cijfers

Mixen en matchen

Samen met ons gepassioneerde food-team creëren we de meest smakelijke foodcontent voor ons platform, maar ook voor eigen website van onze partners, sociale media of eigen producties. We ontwikkelen verrukkelijke recepten, zorgen voor aantrekkelijke foto’s en schrijven content waarbij we perfect aansluiten bij de identiteit van het foodmerk. Op deze manier presenteren we producten en merken op de best mogelijke manier aan de doelgroep om ze zo optimaal te inspireren.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en voorbeelden van deze samenwerkingen, vraag dan nu onze saleskit aan.

Aanvraag Saleskit

Naam(Vereist)
Graag ontvang ik de volgende informatie