Rens Kroes

22 december

Author bestseller cookbooks, food influencer en healthy lifestyle blogger, ze is het allemaal! Rens Kroes groeide op in Fryslân en voedde haar healthy lifestyle met de hipste trends uit New York. Na jaren in Amsterdam te hebben gewoond en haar plekje te hebben verovert in Nederland, woont Rens nu in de Big Apple en geeft ze haar volgers een kijkje in haar Powerfood Lifestyle. 

Gezonder eten – we kunnen het, vindt Rens Kroes. Haar succesvolle eerste boek ‘Power food’ laat zien dat eten zonder tarwe, weinig zuivel en geen suiker heel lekker kan zijn. Rens: ‘Ik kijk graag naar 24Kitchen. Ik krijg altijd veel trek van de manier waarop Jamie Oliver vertelt over eten. Dan heb ik meteen zin om in de keuken te staan.’ Het liefste maakt Rens gezonde versies van ongezonde gerechten – daar lusten wij wel pap van! 

2014

  • Het eerste boek van Rens verschijnt, genaamd ‘Powerfood‘. Gezonde voeding, ontspanning en beweging staan centraal in deze levenswijze. Rens is een van de eerste foodbloggers die zich focuste op het bereiden en eten van Powerfood: onbewerkte producten met hoge voedingswaarden. 

2015

  • De opvolger van ‘Powerfood’, ‘Powerfood van Friesland tot New York’ verschijnt. In dit boek laat ze alles zien en proeven van haar Friese Roots tot eeuwige inspiratiebron New York City!

2016

  • Hollen, rennen, vliegen en weer doorgaan. En tussen al die drukte door het liefst gezond eten, hóe dan? Met ‘On the go‘ van Rens maak je recepten van tevoren – in het weekend of ‘s avonds -, zo kun je elke dag genoeg lekkers (én gezonds) in je tas stoppen voor onderweg. Spring voortaan in de auto of op de fiets met een perfect kickstartontbijt en een goedgevulde broodtrommel waar je de show mee steelt aan iedere lunchtafel. Stop ook een zakje superlekkere, gezonde snacks in je tas, voor als je snakt naar een zoete zonde – delen mag! 

2017

  • Wie is er niet gek op een feestje? Nou, Rens wel! In haar boek ‘The Party Edition‘ deel ze aan partyproofrecepten waar je geen schuldgevoel van krijgt als je een hapje (of drie) te veel neemt. Of je nu uitgebreid wilt tafelen met vrienden, een zomerse tuinbarbecue organiseert of een feestje bouwt voor twee op de bank, ze verrast je met splinternieuwe recepten in de healthy stijl die we van haar gewend zijn, maar dan een tikkeltje uitgebreider en vooral feestelijker. 

Wil je meteen aan de slag met een van recepten van Rens Kroes? Maak eens deze boerenkoolchips, simpele misosoep of regenboogijsjes.

Wil je Rens Kroes volgen? Dat kan! 
Rens Kroes inspireert en bereikt dagelijks meer dan 450.000 mensen, In de afgelopen 5 jaar heeft Rens een groot platform opgebouwd en deelt zij haar tips & tricks via persoonlijke blogs, video’s en haar (4) bestseller kookboeken. Ze is een pionier van de food influencers en onderscheidt zich door haar eerlijke, transparante en positieve mindset.

Instagram: www.instagram.com@renskroes 
YouTube: www.youtube.com/renskroes  
Facebook: facebook.com@renskroes 
Website: www.renskroes.com

[Credits: fotografie – Anne Timmer]


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Friends
Meer Friends
Gratis nieuwsbrief