Voor 3-4 personen. Bereidingstijd 50 minuten.
Lekker met
1. Verwarm de olie in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de ui 2 minuten en voeg de knoflook, chilipeper en tomaat toe. Bak om scheppend 1 minuut mee.
2. Voeg de tomatenpuree, curry madras, zoete aardappel, kikkererwten, limoenbladeren, het water en bouillonblokje toe. Breng al roerend aan de kook en laat 20 minuten zachtjes koken.
3. Voeg de kokosmelk toe, roer door en breng aan de kook. Laat nog 15 minuten koken.
4. Garneer met koriander, limoen en eventueel extra gehakte chilipeper. Serveer met rijst of brood.
TIP! Gebruik paarse zoete aardappelen voor een andere kleur
Dit recept is afkomstig uit het gratis weekmenu met de kleurrijke recepten van Vegan soul food. Je kunt het hele weekmenu gratis downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.