Een van onze favorieten ijssoorten is toch echt yoghurtijs. En als je al even hieronder hebt gekeken, dan zie je dat het een fluitje van een cent is om yoghurtijs te maken: in slechts twee stappen heb je ijs waarvan je niet meer stopt met eten. Nog een tip: je kunt door yoghurtijs ook allerlei fruit mengen, zoals bosbessen, mango, maar ook een swirl van aardbeien is verrukkelijk.
1. Meng de yoghurt, suiker, het vanille-extract en een snuf zeezout goed met een garde.
2. Zet in de koelkast tot het koud genoeg (10 °C) is om in een ijsmachine te bereiden.
Voor 5 bollen ijs. Bereidingstijd: 10 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.