Makkelijker kan niet! Deze salade is in een kwartiertje klaar en ontzettend gezond. Maak deze superfood salade met rijst op een doordeweekse dag.
1 Kook 400 g gemengde rijst (Camargue, wild en langkorrelig) gaar. Laat uitlekken en afkoelen.
2 Hak 150 g gemengde noten, 1 bosje basilicum en 1 bosje munt plus 75 g gedroogde abrikozen.
3 Meng erdoor en voeg zout en peper toe. Besprenkel met extra vergine olijfolie.
4–6 personen
– 400 g gemengde rijst (Camargue, wild en langkorrelig)
– 150 g gemengde noten
– 1 bosje basilicum
– 1 bosje munt
– 75 g gedroogde abrikozen
– zout en peper
– extra vergine olijfolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.