Het leven is kaas. Kaas is mijn leven. Een leven zonder kaas kan ik me niet voorstellen. Dit fantastische recept is van moeders – met maar liefst vier soorten kaas – met een twist van mij; de port.
1. Verwarm de oven voor tot 180 °C.
2. Verwarm de boter in een koekenpan en fruit de ui lichtbruin.
3. Doe de port en honing erbij. Laat al roerend inkoken tot de ringen ui stroperig zijn. Voeg een snuf peper en zout toe en laat afkoelen.
4. Vet de quichevorm in met een klontje boter en bestuif met de bloem. Bekleed de vorm met het bladerdeeg.
5. Verdeel de ui over de bodem en leg hier de plakken camembert en mozzarella op. Verkruimel de gorgonzola erover en bestrooi met de walnoten, tijm en Grana Padano.
6. Bak de quiche in de oven in ongeveer 20 minuten gaar en bruin.
Voor 1 quiche
Ook nodig
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.