Probeer deze heerlijke vegetarische fajita wraps tijdens de Nationale Week Zonder Vlees! Gerechten uit de Tex Mex keuken met een vegetarische twist zijn super smaakvol en verrassend. Zo zorgt de krokante selderij in deze fajita wraps voor een fantastische bite. Top af met een lekker sausje van zure room en American Ranch kruiden en smullen maar!
1. Verwarm de oven voor op 225 °C.
2. Snijd de selderij in blokjes. Meng de selderijstukjes met olie en de Crispy Chicken Seasoning Mix tot elk stukje goed bedekt is.
3. Doe de selderij in een geoliede ovenschaal en zet deze 15-18 minuten in de oven (of tot de selderij goudbruin is).
4. Snijd de cherrytomaten doormidden, de avocado in plakjes en de ui in ringen.
5. Meng de zure room en de American Ranch kruidenmix tot een glad geheel.
6. Vul de tortilla’s met de selderij, groenten, kiemen en de ranchdip. Rol ze op of vouw ze dicht, en eet smakelijk!
Dit recept is afkomstig van Greenfoodlab die zich inzetten voor de week zonder vlees.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.