Wij zijn gek op pasta! Al vanaf het moment dat we Lady en de Vagebond hebben gezien. Eet deze spinaziespaghetti nooit alleen, maar slurp de sliert en samen met je liefste!
1. Breng water met wat zout aan de kook en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
2. Pel de knoflook en de uien. Doe alle ingrediënten voor de pesto in een keukenmachine en mix tot je een dikke saus hebt.
3. Verdeel de pasta over twee borden en schep hier de pesto overheen. Maak af met vers basilicum en zongedroogde tomaatjes.
Variatietip: Vervang de spaghetti eens door groenteslierten, hiervoor kun je bijvoorbeeld courgette, wortel of biet gebruiken.
Lunch/diner, bereidingstijd 15 minuten, voor 2 personen
Sojavrij, notenvrij
Pesto:
Topping:
Tools:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.