Voor 1 vegan club sandwich
– 3 sneetjes zuurdesembrood, licht geroosterd
– Becel Biologisch
– ¼ courgette, in plakken, gegrild
– paar plakjes gegrilde paprika, uit pot
– 1 rode ui, in dunne plakjes
– 1 portobello, in plakjes, gegrild
– 25 g rucola
Voor de rucolapesto
– 75 g rucola
– een handvol basilicum
– 3 el walnoten
– olijfolie
– 1 teen knoflook, gepeld
– zout en peper
1. Hak de rucola, het basilicum en de walnoten grof in een keukenmachine. Voeg een scheut olijfolie en de teentje knoflook toe en mix alles
door elkaar. Voeg zout en peper toe en zet apart.
2. Leg de 3 geroosterde boterhammen op een snijplank en besmeer 2 sneetjes met Becel Biologisch en 1 met rucolapesto.
3. Verdeel de gegrilde courgette, gegrilde paprika, gegrilde portobello en rode ui over de sneetjes en stapel de 3 boterhammen op elkaar.
4. Snijd de sandwich door de helft en steek er een satéprikker door. Serveer de sandwich meteen.
Nieuw! Becel Biologisch. Klik hier voor meer informatie over Becel Biologisch.