Voor de chocofudge
Voor de Kurkuma Latte
1. Breek de chocolade in blokjes.
2. Hak de hazelnoten grof. Houd ongeveer een derde van de gehakte hazelnoten apart.
3. Doe alle ingrediënten, behalve het zeezout en 1/3 van de hazelnoten, in een steelpan. Verwarm langzaam, terwijl je goed blijft roeren. Zodra alles gesmolten is, neem je de pan van het vuur.
4. Bedek een vierkant bakje van ongeveer 12×12 cm met bakpapier. Giet het chocolademengsel erin en bestrooi met de rest van de hazelnoten en zeezout naar smaak.
5. Laat geheel afkoelen in de koelkast.
6. Serveer eventueel met een overheerlijke Kurkuma Latte. Meng 1 theelepel curcuma vanilla latte met een scheutje hete rijstdrank. Meng tot het poeder is opgelost. Leng tot 250 ml aan met warme (of ijskoude) rijstdrank. Genieten maar!
Ga de keuken in, lekker bakken in lockdown! #staypositive
Receptcredits: TerraSana