Met het barbecueseizoen voor de deur heeft iedereen recepten nodig die ze kunnen genieten tijdens hun achtertuin barbecues. Deze vegetarische zoete aardappelburgers met halloumi kunnen gemakkelijk worden omgezet naar een veganistisch recept door de kaas weg te laten. Zoete aardappelen zijn precies dat; zoet. Ze combineren goed met kaneel en cayennepeper voor een licht pittige beet. Voeg daar wat gegrilde halloumi aan toe en het zout en de zoetheid produceren een harmonie op het broodje die wordt verhoogd door een plakkerige glazuur. Top met je favoriete groenten, een romige dressing, avocado of tomaat, en andere condimenten die je liefhebt, voor een vegetarische of veganistische burger die het hele gezin kan genieten.
Dit recept voor Vegetarische Zoete Aardappelburgers met Halloumi en Plakkerige Zoete Glazuur is eenvoudig om te zetten naar een veganistisch recept door simpelweg de kaas weg te laten. Zoet, plakkerig, zoutig en hartig, dit vegetarische burgerrecept zal zeker de menigte behagen. Hartig en licht pittig, de burgers zelf leken op een zoete aardappel rösti. Wanneer je de zoute kaas en glazuur toevoegt, was het geheel gewoon perfect. Wat doe je in en op je vegetarische hamburgers? Deel je vegetarische barbecue recepten, ideeën, en foto’s op onze sociale pagina’s zoals Facebook en TikTok, gebruik makend van de hashtags #NapoleonEats en #NapoleonGrill.
Dit recept is afkomstig van Napoleon BBQ, onze friend of the brand! Lees hier alles over deze ultieme BBQ’s.
Happy Grilling!