Dit is zo’n gerecht dat vrijwel altijd de handen op elkaar krijgt. Krokante biefstuk, groenten en veel smaak in een klein handzaam pakketje. De hoofdzaak is dat je een langgerekt stuk rundvlees bakt dat je haaks op de draad kunt snijden in dunne plakken.
• 600 g bavette
• ½ tl gemalen komijn
• 2 zoete aardappels, geschild en in plakken
• 2 eetrijpe avocado’s, in parten
• 8 zachte maïstortilla’s
• ½ krop ijsbergsla, in dunne reepjes
• zonnebloemolie, om in te vetten
VOOR DE MARINADE
• 3 limoenen, sap
• 150 ml olijfolie
• 3 tenen knoflook, fijngesneden
• 2 puntpaprika’s, in stukken
• 1 rode ui, in grove stukken
• 1 jalapeño, in halve ringen
• ½ bos verse koriander, grof gesneden
• zeezout en zwarte peper
Benodigdheden
• vuurring, plancha of skillet
• spatel
• vergiet
• kernthermometer
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.