Lekker als lunch of als je ‘s avonds nog vliegensvlug de deur uit moet voor een gezellige afspraak: tosti’s. Dit is een variant met een mediterrane twist waar je dan misschien niet lang mee bezig bent om te maken, maar de smaak is wél magnifiek. Geniet ervan!
1. Bestrijk de focaccia met de groene pesto.
2. Beleg met de salami, gevolgd door de zongedroogde tomaten en als laatste de kaas.
3. Klap de focaccia dicht en gril de tosti 5 minuten tot de kaas gesmolten is.
Serveren: Snijd de tosti diagonaal doormidden en serveer met de pestomayonaise.
Variatie: In plaats van belegen kaas, is mozzarella ook een heerlijk alternatief voor op de tosti salami.
Pestomayonaise: roer de mayonaise en groene pesto goed door elkaar in een kommetje en klaar is de pestomayonaise.
Dit recept komt uit het boek ‘Het ultieme tostiboek’ van Jasper Kool (€25,- uitgeverij Carrera).
Voor 1 tosti:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.