Voor dit superstylish gerechtje hoef je zeker geen topkok te zijn. Dit is typisch een gevalletje kleine moeite, grootst effect. De tomaat en de avocadomoes vormen een prachtig plaatje en smaken ook nog eens heerlijk. Zo wordt een gewone maandag opeens heel bijzonder.
1. Pureer driekwart van de avocado met de halve ui, driekwart van het limoensap en 2 takjes koriander. Breng op smaak met zout en peper. Besprenkel de rest van de avocado met het resterende limoensap.
2. Snijd de tomaten in kleine blokjes en meng ze met 1 takje koriander en knoflook, beide fijngehakt.
3. Bekleed een ramequin met plasticfolie of gebruik een bakring.
4. Snijd het geroosterde brood of de rijstwafel in het formaat van de ramequin.
5. Vul de ramequin met een flinke laag tomaat, bedek met avocado en eindig met brood of rijstwafel.
6. Leg een serveerbord op de ramequin en keer het geheel. Haal de ramequin en de folie eraf en garneer met de resterende koriander en dunne snippers avocado.
Voor 1 tartaar. Voorbereiding 10 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.