Dit ijskoude romige drankje is heerlijk op een warme zomerdag, maar doet bij ons ook vaak dienst als onderdeel van het ontbijt.
1. Smelt de chocolade au bain-marie.
2. Houd een glas ondersteboven en schep met een lepel de chocolade ruim langs de bovenrand van het glas.
3. Draai rondjes met het glas zodat de hele rand bedekt is.
4. Houd het glas rechtop, de chocolade gaat dan mooi naar beneden druipen.
5. Zorg dat je dicht bij de diepvries staat. Als je tevreden bent met het chocoladepatroon zet je het glas snel in de diepvries.
6. Laat het daar minimaal 5 minuten staan. Herhaal dit met het tweede glas.
7. Maak intussen de milkshake. Meng alle ingrediënten in de keukenmachine tot een egale massa. Giet de milkshake in de jars of glazen en steek er rietjes in. Serveer de milkshakes direct.
VOOR DE CHOCOLADE-RIM:
nodig: keukenmachine
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.