The avonilla shake

The avonilla shake

Dit ijskoude romige drankje is heerlijk op een warme zomerdag, maar doet bij ons ook vaak dienst als onderdeel van het ontbijt.

Bereiding



1. Smelt de chocolade au bain-marie.

2. Houd een glas ondersteboven en schep met een lepel de chocolade ruim langs de bovenrand van het glas.

3. Draai rondjes met het glas zodat de hele rand bedekt is.

4. Houd het glas rechtop, de chocolade gaat dan mooi naar beneden druipen.

5. Zorg dat je dicht bij de diepvries staat. Als je tevreden bent met het chocoladepatroon zet je het glas snel in de diepvries.

6. Laat het daar minimaal 5 minuten staan. Herhaal dit met het tweede glas.

7. Maak intussen de milkshake. Meng alle ingrediënten in de keukenmachine tot een egale massa. Giet de milkshake in de jars of glazen en steek er rietjes in. Serveer de milkshakes direct.
 

  • 1 bevroren banaan, in plakjes (de avond tevoren ingevroren)
  • 1 avocado, vruchtvlees 100 ml (kokos)
  • yoghurt 100 ml amandelmelk, ongezoet
  • 1 el honing
  • 1 à 2 tl vanillearoma


 

VOOR DE CHOCOLADE-RIM:

  • 50 g pure chocolade (70% vaste cacaobestanddelen)


nodig: keukenmachine


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief