Tagliatelle met zalm & dragon

Bereiden

Deze pasta met zalm van duurzame visexpert Bart van Olphen is het perfecte gerecht om het weekend mee in te luiden! Serveer eventueel met een simpele groene salade. 

1 Kook de pasta in ruim kokend water met flink wat zout. De kooktijd hangt af van de soort pasta; kijk daarvoor op de verpakking.

2 Neem de koekenpan en verwarm de boter. Voeg de champignons toe en bak deze tot ze bruin worden. Voeg nu de zalm toe en bak de stukjes een minuut mee.

3 Voeg de kappertjes toe en blus af met het citroensap. Laat alles 3 minuten pruttelen en voeg daarna de room toe, die je 2 minuten laat inkoken.

4 Laat de pasta uitlekken en voeg deze direct toe aan de saus. Voeg nu de dragon toe en breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.

 Eat Happy van Melissa Hemsley

Lees het interview met Melissa Hemsley en maak kans op haar nieuwe boek Eat Happy.
 
 

Hi foodlover,

Wat leuk dat je op de gloednieuwe site foodandfriends.nl bent beland! Vanaf nu af aan kan je hier lekker rondgluren tussen de recepten van bekende chefs en upcoming culi-lovers, kies voor een snel doordeweeks gerecht en laat me je een handje helpen om flink uit te pakken voor een diner met vrienden en familie. Want of je nu een bakkoning bent of niet verder komt dan een eitje bakken, op foodandfriends.nl vind je tips en tricks om ieder gerecht te laten slagen.

Vergeet niet om je ook in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!

Liefs, Lot

foodandfriends.nl