Dit is zo’n snelle en eenvoudige vulling voor tortilla’s – de prei wordt heerlijk zacht, de spruitjes worden knapperig en de smaak van gebakken feta en tijm zorgt ervoor dat dit bij mij thuis geregeld op tafel staat.
1. Verwarm de oven voor tot 200 °C.
2. Doe de prei, spruitjes en ui in een braadslede waar ze in een enkele laag in passen en roer de olijfolie en het gerookte-paprikapoeder erdoor. Bestrooi met de feta en tijm en zet 35-40 minuten in de oven tot de spruitjes en prei gaar zijn en net goudbruin beginnen te worden.
2. Roer de olijfolie, het citroensap en een snuf zeezoutvlokken door elkaar en schenk de dressing over de groenten. Proef, voeg indien nodig extra citroensap of zout toe en bestrooi alles met de citroentijm.
3. Dien op met warme tortilla’s, yoghurt en koriander.
Voor 4 personen. Voorbereiding: 10 minuten. Oven: 35-40 minuten.
Dressing
Opdienen met
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.