Gehaktballetjes smaken eigenlijk altijd wel goed. Serveer deze variant met spinazie bij rijst, brood, aardappels of pasta. Of lekker als borrelhap!
1. Stoom de spinazie en laat afkoelen. Knijp het vocht eruit en hak de blaadjes grof.
2. Meng de gehakte spinazie in een kom met het gehakt, het ei, de nootmuskaat, het citroenraspsel, het broodkruim en flink wat zout en peper.
3. Vorm er balletjes van. Bak ze met de knoflook 7–8 minuten in olijfolie gaar.
4. Schep er hete tomatensaus over, en bestrooi met kruiden en parmezaan.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.