Deze tofu wordt eerst in de pan gebakken en dan in een licht pittig sojamengsel gesmoord. Heerlijk voor in je lunchtrommel en ook lekker als een banchan.
1. Verhit de druivenpitolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en leg de plakjes tofu er in een enkele laag in. Bak ze 4-5 minuten tot ze goudbruin zijn, keer ze om en bak de andere kant ook 4-5 minuten. Herhaal met de rest als de tofu niet in één keer in de pan paste.
2. Meng de overige ingrediënten in een kleine kom. Schenk dit mengsel over de gebakken tofu en laat alles 2-3 minuten smoren. Herhaal met de rest als de tofu niet in één keer in de pan paste.
Voor 4 personen
Voorbereiding: 15 minuten; Bereiding: 15-20 minuten
Specerijen
Voorraadkast
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.