Sorbetijs dark romance

Bereiden

Hidde de Brabander: "Als ik dan toch romantisch ga doen, dan maar op een eigen Hidde-wijze. De combinatie van de stevige chocoladesmaak en het aromatische van de roos daagt je smaakpapillen uit. Enjoy it, but not alone..."

1. Breng het water aan de kook en laat afkoelen tot 80 °C.

2. Roer de thee door het water en laat 5 minuten trekken.

3. Zeef de losse thee eruit en verwarm de getrokken thee weer tot 80 °C.

4. Voeg de overige ingrediënten toe en meng met de staafmixer tot een glad geheel.

5. Schenk door een zeef en laat afkoelen.

6. Draai in een ijsmachine tot ijs.
 
Dit recept komt uit het boek ‘Patisserie’ van Hidde de Brabander (€29,99, Kosmos Uitgevers).



Eat Happy van Melissa Hemsley

Lees het interview met Melissa Hemsley en maak kans op haar nieuwe boek Eat Happy.
 
 

Hi foodlover,

Wat leuk dat je op de gloednieuwe site foodandfriends.nl bent beland! Vanaf nu af aan kan je hier lekker rondgluren tussen de recepten van bekende chefs en upcoming culi-lovers, kies voor een snel doordeweeks gerecht en laat me je een handje helpen om flink uit te pakken voor een diner met vrienden en familie. Want of je nu een bakkoning bent of niet verder komt dan een eitje bakken, op foodandfriends.nl vind je tips en tricks om ieder gerecht te laten slagen.

Vergeet niet om je ook in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!

Liefs, Lot

foodandfriends.nl