De handige producten van Jamie en Jumbo helpen je om snel een lekkere, voedzame maaltijd op tafel te zetten.
1. Meng het gehakt, de geperste knoflook, eieren, pijnboompitten, peterselie en parmezaan in een kom. Knijp het water uit het brood en breek het boven de kom. Voeg zout en peper toe en kneed het gehakt. Maak je handen nat en rol er balletjes van.
2. Doe de Jamie Oliver Tomato & Red Onion Pasta Sauce in een pan en verwarm hem op laag tot middelhoog vuur. Draai als de saus warm is het vuur laag en laat hem zachtjes koken.
3. Verhit wat olijfolie op middelhoog vuur. Als de olie heel heet is, voeg je de balletjes toe en bak je ze in 6-8 minuten rondom bruin. Voeg meer olie toe als ze aan elkaar beginnen te plakken. Als ze gaar en bruin zijn, voeg je de balletjes toe aan de zachtjes kokende tomatensaus.
4. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af en roer de pasta door de saus met balletjes. Strooi er vlak voor het serveren wat extra parmezaan over.
8-10 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.