Snelle spaghetti met gehaktballetjes

Snelle spaghetti met gehaktballetjes

De handige producten van Jamie en Jumbo helpen je om snel een lekkere, voedzame maaltijd op tafel te zetten.

Bereiding

1. Meng het gehakt, de geperste knoflook, eieren, pijnboompitten, peterselie en parmezaan in een kom. Knijp het water uit het brood en breek het boven de kom. Voeg zout en peper toe en kneed het gehakt. Maak je handen nat en rol er balletjes van.

2. Doe de Jamie Oliver Tomato & Red Onion Pasta Sauce in een pan en verwarm hem op laag tot middelhoog vuur. Draai als de saus warm is het vuur laag en laat hem zachtjes koken.

3. Verhit wat olijfolie op middelhoog vuur. Als de olie heel heet is, voeg je de balletjes toe en bak je ze in 6-8 minuten rondom bruin. Voeg meer olie toe als ze aan elkaar beginnen te plakken. Als ze gaar en bruin zijn, voeg je de balletjes toe aan de zachtjes kokende tomatensaus.

4. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af en roer de pasta door de saus met balletjes. Strooi er vlak voor het serveren wat extra parmezaan over.

8-10 personen

  • 500 g rundergehakt
  • 500 g varkensgehakt
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 2 handjes vol pijnboompitten, geroosterd
  • 4 el gehakte peterselie
  • 5 el geraspte parmezaan
  • 50 g oudbakken brood, geweekt in warm water
  • 2 potten Jamie Oliver Tomato & Red Onion Pasta Sauce (à 400 g)
  • olijfolie
  • 1 kg spaghetti

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief