Snelle cheesecakes met passievrucht

Ingrediënten

4 personen

• 100 g digestives

• 50 g boter, gesmolten

• 100 g roomkaas

• 4 el poedersuiker

• 75 g mascarpone

• rasp en sap van 1 limoen

• 2 passievruchten

Bereiding

Cheesecake moeilijk? Dit recept met cheesecake in een glaasje is snel klaar en heerlijk fris in combinatie met passievrucht en limoenrasp.

1. Verkruimel de koekjes. Doe de kruimels in een kom en meng de gesmolten boter erdoor. Schep dit mengsel in 4 glazen en houd ze apart.

2. Meng in een andere kom de roomkaas, suiker, mascarpone, het limoensap en de -rasp en het vruchtvlees van 1 passievrucht. Verdeel dit mengsel over de glazen.

3. Eindig met de rest van het passievruchtvlees en de limoenrasp. Bewaar het 1 uur in de koelkast en serveer.