Voor 6 personen. 15 minuten voorbereiding
1. Rooster de sneden brood en leg ze apart.
2. Was de tomaat en snijd hem in vieren. Was de biet, schil hem en snijd in dunne plakken. Snijd de avocado in tweeën, verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Besprenkel de avocado met de limoensap.
3. Bestrijk twee sneden met de geitenkaas en twee sneden met de ricotta. Schik de plakjes biet op de sneden met geitenkaas. Schik er wat frambozen en muntblaadjes op.
4. Verdeel de tomaat over de sneden met ricotta en schik er wat kervelblaadjes op.
5. Beleg de laatste 2 sneden met de plakken avocado en strooi er de granaatappelpitten over. Snijd het lente-uitje in dunne ringen en bestrooi alle sneden met wat lente-ui.
6. Maak het af met een flinke snuf gomasio, peper en wat druppels olijfolie.