Smoothie ijslollies

Smoothie ijslollies

Kun je wel een beetje kleur en fun gebruiken? Deze Unicorn yoghurt ijslolly’s zien er zo vrolijk uit en smaken ook nog eens best. Je kunt er ook voor kiezen om natuurlijke smaakstoffen toe te voegen. Super makkelijk, alleen je moet natuurlijk wel even geduld hebben zolang ze in de vriezer zitten.

Bereiding

1. Snijd de vruchten in plakjes of stukjes en verdeel ze over kommen, gesorteerd op kleur. Houd een paar stukjes fruit achter voor de decoratie.

2. Meng de yoghurt met de suiker. Verdeel de drie kleurstof en over de helft van de gesuikerde yoghurt. Laat de andere helft wit.

3. Leg de stukjes fruit onder in de vormpjes en schenk er wat ongekleurde yoghurt over. Eindig met gekleurde yoghurt. Elke ijslolly krijgt een eigen kleur. Steek de stokjes in de gevulde vormpjes.

4. Zet de ijslolly’s minimaal een nacht in de vriezer. Haal ze voorzichtig uit hun vormpjes en serveer meteen.

 

Voor 10 ijslolly’s, bereiding: 20 minuten, vriezer: minimaal 1 nacht

  • een paar handjes fruit naar keuze (bijv. bosvruchten, mango, passievrucht of pitaja)
  • 800 g yoghurt
  • 80 g suiker of agavesiroop
  • een paar druppels natuurlijke kleurstof (blauw, paars en roze)
  • 10 ijsvormpjes incl. stokjes

 

 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Alle vega(n) recepten