Deze traditionele cocktail maak je in een handomdraai in je eigen keuken. Cheers!
1 Meng alle ingrediënten in een cocktailshaker, vul hem met ijs en schud.
2 Zet het ijs zich af aan de shaker, giet de inhoud dan door een zeef in een hoog glas.
3 Plaats een stukje Sarawak-ananas op de rand en een maraschinokers op de cocktail.
voor 1 glas
• 30 ml gin
• 15 ml cherrybrandy
• 100 ml ananassap
• 15 ml vers limoensap
• 1 ½ tl Cointreau
• 1 ½ tl Benedictine
• 2 tl grenadinesiroop
• een scheutje angosturabitter om te garneren
• ananas en een maraschino kers
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.